Kritéria přijímacího řízení pro školní rok 2024/2025 – 2. kolo
Kritéria přijímacího řízení na školní rok 2024/2025 ve 2. kole (zveřejněno 16. 5. 2024):
Kritéria pro učební obory kategorie H:
Kuchař – číšník 1. kolo – Kriteria-SOU-2024-2025-2
Kritéria přijímacího řízení na školní rok 2024/2025 v 1. kole (zveřejněno 26. 1. 2024):
Kritéria pro maturitní obory:
Cestovní ruch 1. kolo – Kriteria-SOS-CR-2024-2025-1
Nutriční asistent 1. kolo – Kriteria-SOS-NA-2024-2025-1
Kritéria pro učební obory kategorie H:
Cukrář, Kuchař – číšník 1. kolo – Kriteria-SOU-2024-2025-1
Kritéria pro učební obory kategorie E:
Potravinářská výroba (Cukrářská výroba), Stravovací a ubytovací služby (Kuchařská výroba) 1. kolo – Kriteria-OU-2024-2025-1
Archiv přijímacích řízení z minulých let:
Kritéria přijímacího řízení pro školní rok 2023/2024 – 2. a další kola
Požadavky na přihlášky ke studiu:
- Přihlášky ke studiu se podávají na tiskopisu předepsaném ministerstvem s uvedením úplného prospěchu za poslední 2 roky studia.
- Potvrzení o zdravotní způsobilosti na přihlášce – všechny uvedené obory.
Podmínky pro přijetí uchazečů v přijímacím řízení stanovené právními předpisy
- Doložení splnění povinné školní docházky nebo úspěšně ukončeného základního vzdělání před splněním povinné školní docházky při přijímání do čtyřletých, tříletých a dvouletých oborů vzdělání.
- Potvrzení zájmu uchazeče vzdělávat se v oboru vzdělání uplatněním zápisového lístku (§ 60g odst. 7 školského zákona), není požadováno u nástavbového studia.
- Dodání potvrzení k pobytu u cizince (§ 20 školského zákona).
Při přijímání cizinců bude postupováno podle § 20, zákona č. 561/2004 Sb. (školský zákon) a vyhl. č. 353/2016 Sb., o přijímacím řízení ke střednímu vzdělávání a současně opatřením obecné povahy č. j. MSMT-29772/2022-1 o úpravě podmínek pro přijímací řízení ke vzdělávání ve středních a vyšších odborných školách pro školní rok 2023/2024 pro cizince podle § 1 odst. 1 zákona č. 67/2022 Sb.
Úpravy_přijímacích_zkoušek_pro_šk._rok_2023/2024_pro_uchazeče_s_odlišným_mateřským_jazykem
Přijímací zkoušky se nekonají.
Podmínky pro přijetí uchazečů v přijímacím řízení: Podminky_prijeti_2023_2024 (pdf)
Kritéria přijímacího řízení na školní rok 2023/2024 ve 2. a dalších kolech (zveřejněno 15. 5. 2023):
Kriteria pro studijní obory:
Cestovní ruch 2. a další kola – KriteriaSOS-CR_2023_2024-2+
Nutriční asistent 2. a další kola – KriteriaSOS-NA_2023_2024-2+
Kriteria pro učební obory kategorie H:
Cukrář, Kuchař – číšník 2. a další kola – KriteriaSOU_2023_2024-2+
Kriteria pro učební obory kategorie E:
Potravinářská výroba (Cukrářská výroba), Stravovací a ubytovací služby (Kuchařská výroba) 2. a další kola – KriteriaOU_2023_2024-2+
Kritéria přijímacího řízení pro školní rok 2023/2024 – 1. kolo
Požadavky na přihlášky ke studiu:
- Přihlášky ke studiu se podávají na tiskopisu předepsaném ministerstvem s uvedením úplného prospěchu za poslední 2 roky studia.
- Potvrzení o zdravotní způsobilosti na přihlášce – všechny obory (Cestovní ruch, Nutriční asistent, Cukrář, Kuchař – číšník, Cukrářská výroba, Kuchařská výroba, Kuchařské práce, Pekařská výroba).
Podmínky pro přijetí uchazečů v přijímacím řízení stanovené právními předpisy
- Doložení splnění povinné školní docházky nebo úspěšně ukončeného základního vzdělání před splněním povinné školní docházky při přijímání do čtyřletých, tříletých a dvouletých oborů vzdělání.
- Potvrzení zájmu uchazeče vzdělávat se v oboru vzdělání uplatněním zápisového lístku (§ 60g odst. 7 školského zákona).
- Dodání potvrzení k pobytu u cizince (§ 20 školského zákona).
Při přijímání cizinců bude postupováno podle § 20, zákona č. 561/2004 Sb. (školský zákon) a vyhl. č. 353/2016 Sb., o přijímacím řízení ke střednímu vzdělávání a současně opatřením obecné povahy č. j. MSMT-29772/2022-1 o úpravě podmínek pro přijímací řízení ke vzdělávání ve středních a vyšších odborných školách pro školní rok 2023/2024 pro cizince podle § 1 odst. 1 zákona č. 67/2022 Sb.
Úpravy_přijímacích_zkoušek_pro_šk._rok_2023/2024_pro_uchazeče_s_odlišným_mateřským_jazykem
Přijímací zkoušky
se v 1. kole konají pouze u maturitních oborů Cestovní ruch a Nutriční asistent formou Jednotné přijímací zkoušky (Cermat):
1. termín 13. 4. 2023 2. termín 14. 4. 2023
U nematuritních oborů se přijímací zkoušky nekonají.
Podmínky pro přijetí uchazečů v přijímacím řízení: Podminky_prijeti_2023_2024 (pdf)
Kritéria přijímacího řízení na školní rok 2023/2024 v 1. kole (zveřejněno 30. 1. 2023):
Kritéria pro studijní obory:
Cestovní ruch 1. kolo – KriteriaSOS-CR_2023_2024-1
Nutriční asistent 1. kolo – KriteriaSOS-NA_2023_2024-1
Kritéria pro učební obory kategorie H:
Cukrář, Kuchař – číšník 1. kolo – KriteriaSOU_2023_2024-1
Kritéria pro učební obory kategorie E:
Potravinářská výroba (Cukrářská výroba), Stravovací a ubytovací služby (Kuchařská výroba), Potravinářské práce (Pekařská výroba) 1. kolo – KriteriaOU_2023_2024-1
Kritéria přijímacího řízení pro školní rok 2022/2023 – 2. a další kola
Požadavky na přihlášky ke studiu:
- Přihlášky ke studiu se podávají na tiskopisu předepsaném ministerstvem s uvedením úplného prospěchu za poslední 2 roky studia.
- Potvrzení o zdravotní způsobilosti na přihlášce – všechny uvedené obory.
Podmínky pro přijetí uchazečů v přijímacím řízení stanovené právními předpisy
- Doložení splnění povinné školní docházky nebo úspěšně ukončeného základního vzdělání před splněním povinné školní docházky při přijímání do čtyřletých, tříletých a dvouletých oborů vzdělání.
- Potvrzení zájmu uchazeče vzdělávat se v oboru vzdělání uplatněním zápisového lístku (§ 60g odst. 7 školského zákona), není požadováno u nástavbového studia.
- Dodání potvrzení k pobytu u cizince (§ 20 školského zákona).
Přijímací zkoušky se nekonají.
Podmínky pro přijetí uchazečů v přijímacím řízení: Podminky_prijeti_2022_2023 (pdf)
Kritéria přijímacího řízení na školní rok 2022/2023 ve 2. a dalších kolech (zveřejněno 6. 5. 2022):
Kriteria pro studijní obory:
Cestovní ruch 2. a další kola – KriteriaSOS-CR_2022_2023-2+
Nutriční asistent 2. a další kola – KriteriaSOS-NA_2022_2023-2+
Kriteria pro učební obory kategorie H:
Cukrář, Kuchař – číšník 2. a další kola – KriteriaSOU_2022_2023-2+
Kriteria pro učební obory kategorie E:
Potravinářská výroba (Cukrářská výroba), Stravovací a ubytovací služby (Kuchařská výroba) 2. a další kola – KriteriaOU_2022_2023-2+
Kritéria přijímacího řízení pro školní rok 2022/2023 – 1. kolo
Požadavky na přihlášky ke studiu:
- Přihlášky ke studiu se podávají na tiskopisu předepsaném ministerstvem s uvedením úplného prospěchu za poslední 2 roky studia (nástavbové studium – za 3 roky studia + výuční list).
- Potvrzení o zdravotní způsobilosti na přihlášce – všechny uvedené obory (Cestovní ruch, Nutriční asistent, Cukrář, Kuchař – číšník, Cukrářská výroba, Kuchařská výroba, Kuchařské práce, Pekařská výroba) s výjimkou dálkového nástavbového studia.
Podmínky pro přijetí uchazečů v přijímacím řízení stanovené právními předpisy
- Doložení splnění povinné školní docházky nebo úspěšně ukončeného základního vzdělání před splněním povinné školní docházky při přijímání do čtyřletých, tříletých a dvouletých oborů vzdělání.
- Doložení úspěšného požadovaného vzdělání v oboru středního vzdělání s výučním listem při přijímání do oboru nástavbového studia.
- Potvrzení zájmu uchazeče vzdělávat se v oboru vzdělání uplatněním zápisového lístku (§ 60g odst. 7 školského zákona), není požadováno u nástavbového studia.
- Dodání potvrzení k pobytu u cizince (§ 20 školského zákona).
Přijímací zkoušky
se konají u maturitních oborů Cestovní ruch, Nutriční asistent, Podnikání – dálková nástavba formou písemného testu ze vzdělávacího oboru Český jazyk a literatura a písemného testu ze vzdělávacího oboru Matematika a její aplikace (Jednotná přijímací zkouška – Cermat).
1. termín 12. 4. 2022 2. termín 13. 4. 2022
U nematuritních oborů se přijímací zkoušky nekonají.
Podmínky pro přijetí uchazečů v přijímacím řízení: Podminky_prijeti_2022_2023 (pdf)
Kritéria přijímacího řízení na školní rok 2022/2023 v 1. kole (zveřejněno 21. 1. 2022):
Kriteria pro studijní obory:
Cestovní ruch 1. kolo – KriteriaSOS-CR_2022_2023-1
Nutriční asistent 1. kolo – KriteriaSOS-NA_2022_2023-1
Kriteria pro učební obory kategorie H:
Cukrář, Kuchař – číšník 1. kolo – KriteriaSOU_2022_2023-1
Kriteria pro učební obory kategorie E:
Potravinářská výroba (Cukrářská výroba), Stravovací a ubytovací služby (Kuchařská výroba), Potravinářské práce (Pekařská výroba) 1. kolo – KriteriaOU_2022_2023-1
Kriteria pro dálkové nástavbové studium:
Podnikání 1. kolo – KriteriaNAS_2022_2023-1
Kritéria přijímacího řízení pro školní rok 2021/2022 – 2., 3. a 4. kolo
Požadavky na přihlášky ke studiu:
- Přihlášky ke studiu se podávají na tiskopisu předepsaném ministerstvem s uvedením úplného prospěchu za poslední 2 roky studia.
- Potvrzení o zdravotní způsobilosti na přihlášce – všechny obory.
Podmínky pro přijetí uchazečů v přijímacím řízení stanovené právními předpisy
- Doložení splnění povinné školní docházky nebo úspěšně ukončeného základního vzdělání před splněním povinné školní docházky při přijímání do čtyřletých, tříletých oborů vzdělání.
- Potvrzení zájmu uchazeče vzdělávat se v oboru vzdělání uplatněním zápisového lístku (§ 60g odst. 7 školského zákona).
- Dodání potvrzení k pobytu u cizince (§ 20 školského zákona).
Přijímací zkoušky se nekonají.
Podmínky pro přijetí uchazečů v přijímacím řízení: Podminky_prijeti_2021_2022 (pdf)
Kritéria přijímacího řízení na školní rok 2021/2022 ve 2., 3. a 4. kole (zveřejněno 3. 6. 2021, aktualizace 1. 9. 2021):
Kriteria pro studijní obory:
Cestovní ruch 2. a 3. kolo – KriteriaSOS-CR_2021_2022-2
Nutriční asistent 2. a 3. kolo – KriteriaSOS-NA_2021_2022-2
Kriteria pro učební obory kategorie H:
Cukrář, Kuchař – číšník 2. a 3. kolo – KriteriaSOU_2021_2022-2
Kriteria pro učební obory kategorie E:
Potravinářská výroba (Cukrářská výroba), Stravovací a ubytovací služby (Kuchařská výroba) 2., 3. a 4. kolo – KriteriaOU_2021_2021-2
Kritéria přijímacího řízení pro školní rok 2021/2022 – 1. kolo
Požadavky na přihlášky ke studiu:
- Přihlášky ke studiu se podávají na tiskopisu předepsaném ministerstvem s uvedením úplného prospěchu za poslední 2 roky studia (nástavbové studium – za 3 roky studia + výuční list).
- Potvrzení o zdravotní způsobilosti na přihlášce – všechny uvedené obory (Cestovní ruch, Nutriční asistent, Cukrář, Kuchař – číšník, Cukrářská výroba, Kuchařská výroba, Kuchařské práce, Pekařská výroba) s výjimkou dálkového nástavbového studia.
Podmínky pro přijetí uchazečů v přijímacím řízení stanovené právními předpisy
- Doložení splnění povinné školní docházky nebo úspěšně ukončeného základního vzdělání před splněním povinné školní docházky při přijímání do čtyřletých, tříletých a dvouletých oborů vzdělání.
- Doložení úspěšného požadovaného vzdělání v oboru středního vzdělání s výučním listem při přijímání do oboru nástavbového studia.
- Potvrzení zájmu uchazeče vzdělávat se v oboru vzdělání uplatněním zápisového lístku (§ 60g odst. 7 školského zákona), není požadováno u nástavbového studia.
- Dodání potvrzení k pobytu u cizince (§ 20 školského zákona).
Přijímací zkoušky
se konají u maturitních oborů Cestovní ruch, Nutriční asistent, Podnikání – dálková nástavba formou písemného testu ze vzdělávacího oboru Český jazyk a literatura a písemného testu ze vzdělávacího oboru Matematika a její aplikace (Jednotná přijímací zkouška – Cermat).
1. termín 12. 4. 2021 2. termín 13. 4. 2021
Zrušení přijímací zkoušky
V případě, že počet přihlášek pro první kolo nepřekročí maximální počet přijímaných žáků, může ředitel školy rozhodnout o zrušení přijímací zkoušky. Tuto informaci zveřejní ředitel školy na webu školy nejpozději do 8. 3. 2021 a bude o něm informovat uchazeče do 19. 3. 2021.
U nematuritních oborů se přijímací zkoušky nekonají.
Podmínky pro přijetí uchazečů v přijímacím řízení: Podminky_prijeti_2021_2022 (pdf)
Kritéria přijímacího řízení na školní rok 2021/2022 v 1. kole (zveřejněno 22. 1. 2021):
Kriteria pro studijní obory:
Cestovní ruch 1. kolo – KriteriaSOS-CR_2021_2022-1
Nutriční asistent 1. kolo – KriteriaSOS-NA_2021_2022-1
Kriteria pro učební obory kategorie H:
Cukrář, Kuchař – číšník 1. kolo – KriteriaSOU_2021_2022-1
Kriteria pro učební obory kategorie E:
Potravinářská výroba (Cukrářská výroba), Stravovací a ubytovací služby (Kuchařská výroba), Potravinářské práce (Pekařská výroba) 1. kolo – KriteriaOU_2021_2021-1
Kriteria pro dálkové nástavbové studium:
Podnikání 1. kolo – KriteriaNAS_2021_2022-1
Kritéria přijímacího řízení pro školní rok 2020/2021 – 3. kolo
Požadavky na přihlášky ke studiu a přijímání žáků:
- Přihlášky ke studiu se podávají na tiskopisu předepsaném ministerstvem s uvedením úplného prospěchu za poslední 2 roky studia.
- Potvrzení o zdravotní způsobilosti na přihlášce – všechny uvedené obory (Cestovní ruch, Cukrář, Kuchař – číšník, Cukrářská výroba, Kuchařská výroba, Pekařská výroba).
- Podání přihlášky přímo na adresu střední školy do 3. kola je do 27. 8. 2020 (všechny obory).
Přijímací zkoušky se nekonají.
Podmínky pro přijetí uchazečů v přijímacím řízení: Podmínky_přijetí_2020 (pdf)
Kritéria přijímacího řízení na školní rok 2020/2021 ve 3. kole (zveřejnění od 8. 7. 2020):
Kriteria pro studijní obory: Cestovní ruch 3. kolo (pdf)
Kriteria pro učební obory kategorie H: Cukrář, Kuchař – číšník 3. kolo (pdf)
Kriteria pro učební obory kategorie E: Potravinářská výroba (Cukrářská výroba), Stravovací a ubytovací služby (Kuchařská výroba) 3. kolo (pdf)
Kritéria přijímacího řízení pro školní rok 2020/2021 – 2. kolo
Požadavky na přihlášky ke studiu a přijímání žáků:
- Přihlášky ke studiu se podávají na tiskopisu předepsaném ministerstvem s uvedením úplného prospěchu za poslední 2 roky studia.
- Potvrzení o zdravotní způsobilosti na přihlášce – všechny uvedené obory (Cestovní ruch, Cukrář, Kuchař – číšník, Cukrářská výroba, Kuchařská výroba, Pekařská výroba).
- Podání přihlášky přímo na adresu střední školy do 2. kola je do 26. 6. 2020 (všechny obory).
Přijímací zkoušky se nekonají.
Podmínky pro přijetí uchazečů v přijímacím řízení: Podmínky_přijetí_2020 (pdf)
Kritéria přijímacího řízení na školní rok 2020/2021 ve 2. kole (zveřejnění od 20. 5. 2020):
Kriteria pro studijní obory: Cestovní ruch 2. kolo (pdf)
Kriteria pro učební obory kategorie H: Cukrář, Kuchař – číšník 2. kolo (pdf)
Kriteria pro učební obory kategorie E: Potravinářská výroba (Cukrářská výroba), Stravovací a ubytovací služby (Kuchařská výroba) 2. kolo (pdf)
Kritéria přijímacího řízení pro školní rok 2020/2021 – 1. kolo
Požadavky na přihlášky ke studiu a přijímání žáků:
- Přihlášky ke studiu se podávají na tiskopisu předepsaném ministerstvem s uvedením úplného prospěchu za poslední 2 roky studia (nástavbové studium – za 3 roky studia + výuční list).
- Potvrzení o zdravotní způsobilosti na přihlášce – všechny uvedené obory (Cestovní ruch, Gastronomie, Cukrář, Kuchař – číšník, Cukrářská výroba, Kuchařská výroba, Pekařská výroba) s výjimkou dálkového nástavbového studia.
- Podání přihlášky přímo na adresu střední školy do 1. kola je do 1. 3. 2020 (všechny obory).
Přijímací zkoušky se konají pouze u maturitních oborů Cestovní ruch, Gastronomie a Podnikání – dálková nástavba (písemný test ze vzdělávacího oboru Český jazyk a literatura, písemný test ze vzdělávacího oboru Matematika a její aplikace) v těchto termínech:
- termín 14. 4. 2020, 2. termín 15. 4. 2020 (termín je určen pořadím školy na přihlášce).
U nematuritních oborů se přijímací zkoušky nekonají.
Podmínky pro přijetí uchazečů v přijímacím řízení: Podmínky_přijetí_2020 (pdf)
Kritéria přijímacího řízení na školní rok 2020/2021 v 1. kole (zveřejnění od 31.1.2020):
Kriteria pro studijní obory: Cestovní ruch, Gastronomie 1. kolo (pdf)
Kriteria pro učební obory kategorie H: Cukrář, Kuchař – číšník 1. kolo (pdf)
Kriteria pro učební obory kategorie E: Potravinářská výroba (Cukrářská výroba), Stravovací a ubytovací služby (Kuchařská výroba), Potravinářské práce (Pekařská výroba) 1. kolo (pdf)
Kriteria pro dálkové nástavbové studium: 1. kolo (pdf)
Kritéria přijímacího řízení pro školní rok 2019/2020 – 5. kolo
Požadavky na přihlášky ke studiu a přijímání žáků:
- Přihlášky ke studiu se podávají na tiskopisu předepsaném ministerstvem s uvedením úplného prospěchu za poslední 2 roky studia (nástavbové studium – za 3 roky studia + výuční list).
- Potvrzení o zdravotní způsobilosti na přihlášce – všechny uvedené obory (Cestovní ruch, Cukrář, Kuchař – číšník, Cukrářská výroba, Kuchařská výroba) s výjimkou dálkového nástavbového studia.
- Doklad o oprávněnosti studia v oboru pro žáky se speciálními vzdělávacími potřebami (doporučení školského poradenského zařízení – pedagogicko-psychologická poradna, speciální pedagogické centrum) – pouze obory označené /* Cukrářská výroba, Kuchařská výroba, Pekařská výroba.
- Podání přihlášky přímo na adresu střední školy do 5. kola je do 12. 9. 2019 (všechny obory).
Přijímací zkoušky se nekonají.
Podmínky pro přijetí uchazečů v přijímacím řízení: Podminky_prijeti_2019 (pdf)
Kritéria přijímacího řízení pro vyhodnocení přijímacího řízení na školní rok 2019/2020 ve 4. kole Kriteria_zari_2019 (zveřejněno 30. 8. 2019)
Kriteria přijímacího řízení:
Kriteria pro studijní obory: Cestovní ruch – 4. kolo (pdf)
Kriteria pro učební obory: Cukrář, Kuchař – číšník – 4. kolo (pdf)
Kriteria pro speciální učební obory: Potravinářská výroba (Cukrářská výroba), Stravovací a ubytovací služby (Kuchařská výroba) – 4. kolo (pdf)
Kriteria pro dálkové nástavbové studium: 4. kolo (pdf)
Kritéria přijímacího řízení pro školní rok 2019/2020 – 4. kolo
Požadavky na přihlášky ke studiu a přijímání žáků:
- Přihlášky ke studiu se podávají na tiskopisu předepsaném ministerstvem s uvedením úplného prospěchu za poslední 2 roky studia (nástavbové studium – za 3 roky studia + výuční list).
- Potvrzení o zdravotní způsobilosti na přihlášce – všechny uvedené obory (Cestovní ruch, Cukrář, Kuchař – číšník, Cukrářská výroba, Kuchařská výroba) s výjimkou dálkového nástavbového studia.
- Doklad o oprávněnosti studia v oboru pro žáky se speciálními vzdělávacími potřebami (doporučení školského poradenského zařízení – pedagogicko-psychologická poradna, speciální pedagogické centrum) – pouze obory označené /* Cukrářská výroba, Kuchařská výroba, Pekařská výroba.
- Podání přihlášky přímo na adresu střední školy do 4. kola je do 29. 8. 2019 (všechny obory).
Přijímací zkoušky se nekonají.
Podmínky pro přijetí uchazečů v přijímacím řízení: Podminky_prijeti_2019 (pdf)
Kritéria přijímacího řízení pro vyhodnocení přijímacího řízení na školní rok 2019/2020 ve 4. kole Kriteria_srpen_2019 (zveřejněno 21. 6. 2019)
Kriteria přijímacího řízení:
Kriteria pro studijní obory: Cestovní ruch – 4. kolo (pdf)
Kriteria pro učební obory: Cukrář, Kuchař – číšník – 4. kolo (pdf)
Kriteria pro speciální učební obory: Potravinářská výroba (Cukrářská výroba), Stravovací a ubytovací služby (Kuchařská výroba) – 4. kolo (pdf)
Kriteria pro dálkové nástavbové studium: 4. kolo (pdf)
Kritéria přijímacího řízení pro školní rok 2019/2020 – 3. kolo
Požadavky na přihlášky ke studiu a přijímání žáků:
- Přihlášky ke studiu se podávají na tiskopisu předepsaném ministerstvem s uvedením úplného prospěchu za poslední 2 roky studia (nástavbové studium – za 3 roky studia + výuční list).
- Potvrzení o zdravotní způsobilosti na přihlášce – všechny uvedené obory (Cestovní ruch, Cukrář, Kuchař – číšník, Cukrářská výroba, Kuchařská výroba) s výjimkou dálkového nástavbového studia.
- Doklad o oprávněnosti studia v oboru pro žáky se speciálními vzdělávacími potřebami (doporučení školského poradenského zařízení – pedagogicko-psychologická poradna, speciální pedagogické centrum) – pouze obory označené /* Cukrářská výroba, Kuchařská výroba, Pekařská výroba.
- Podání přihlášky přímo na adresu střední školy do 3. kola je do 20. 6. 2019 (všechny obory).
Přijímací zkoušky se nekonají.
Podmínky pro přijetí uchazečů v přijímacím řízení: Podminky_prijeti_2019 (pdf)
Kritéria přijímacího řízení pro vyhodnocení přijímacího řízení na školní rok 2019/2020 ve 3. kole Kriteria_cerven_2019 (zveřejněno 16. 5. 2019)
Kriteria přijímacího řízení:
Kriteria pro studijní obory: Cestovní ruch – 3. kolo (pdf)
Kriteria pro učební obory: Cukrář, Kuchař – číšník – 3. kolo (pdf)
Kriteria pro speciální učební obory: Potravinářská výroba (Cukrářská výroba), Stravovací a ubytovací služby (Kuchařská výroba) – 3. kolo (pdf)
Kriteria pro dálkové nástavbové studium: 3. kolo (pdf)
Kritéria přijímacího řízení pro školní rok 2019/2020 – 2. kolo
Požadavky na přihlášky ke studiu a přijímání žáků:
- Přihlášky ke studiu se podávají na tiskopisu předepsaném ministerstvem s uvedením úplného prospěchu za poslední 2 roky studia (nástavbové studium – za 3 roky studia + výuční list).
- Potvrzení o zdravotní způsobilosti na přihlášce – všechny uvedené obory (Cestovní ruch, Cukrář, Kuchař – číšník, Cukrářská výroba, Kuchařská výroba) s výjimkou dálkového nástavbového studia.
- Doklad o oprávněnosti studia v oboru pro žáky se speciálními vzdělávacími potřebami (doporučení školského poradenského zařízení – pedagogicko-psychologická poradna, speciální pedagogické centrum) – pouze obory označené /* Cukrářská výroba, Kuchařská výroba, Pekařská výroba.
- Podání přihlášky přímo na adresu střední školy do 2. kola je do 15. 5. 2019 (všechny obory).
Přijímací zkoušky se nekonají.
Podmínky pro přijetí uchazečů v přijímacím řízení: Podminky_prijeti_2019 (pdf)
Kritéria přijímacího řízení pro vyhodnocení přijímacího řízení na školní rok 2019/2020 ve 2. kole Kriteria_kveten_2019 (zveřejněno 23. 4. 2019)
Kriteria přijímacího řízení:
Kriteria pro studijní obory: Cestovní ruch – 2. kolo (pdf)
Kriteria pro učební obory: Cukrář, Kuchař – číšník – 2. kolo (pdf)
Kriteria pro speciální učební obory: Potravinářská výroba (Cukrářská výroba), Stravovací a ubytovací služby (Kuchařská výroba) – 2. kolo (pdf)
Kriteria pro dálkové nástavbové studium: 2. kolo (pdf)
Kritéria přijímacího řízení pro školní rok 2019/2020 – 1. kolo
Požadavky na přihlášky ke studiu a přijímání žáků:
- Přihlášky ke studiu se podávají na tiskopisu předepsaném ministerstvem s uvedením úplného prospěchu za poslední 2 roky studia (nástavbové studium – za 3 roky studia + výuční list).
- Potvrzení o zdravotní způsobilosti na přihlášce – všechny uvedené obory (Cestovní ruch, Gastronomie, Cukrář, Kuchař – číšník, Cukrářská výroba, Kuchařská výroba, Pekařská výroba) s výjimkou dálkového nástavbového studia.
- Doklad o oprávněnosti studia v oboru pro žáky se speciálními vzdělávacími potřebami (doporučení školského poradenského zařízení – pedagogicko-psychologická poradna, speciální pedagogické centrum) – pouze obory označené /* Cukrářská výroba, Kuchařská výroba, Pekařská výroba.
- Podání přihlášky přímo na adresu střední školy do 1. kola je do 1. 3. 2019 (všechny obory).
Přijímací zkoušky se nekonají, s výjimkou studijních oborů Cestovní ruch, Gastronomie, Podnikání – dálková nástavba (didaktické testy CERMAT: Český jazyk a literatura, Matematika) v těchto termínech: 1. termín 12. 4. 2019, 2. termín 15. 4. 2019 (zvolený termín určuje pořadí na přihlášce).
Podmínky pro přijetí uchazečů v přijímacím řízení: Podminky_prijeti_2019 (pdf)
Kritéria přijímacího řízení pro vyhodnocení přijímacího řízení na školní rok 2019/2020 v 1. kole Kriteria_leden_2019 (zveřejnění od 31.1.2019)
Kriteria přijímacího řízení:
Kriteria pro studijní obory: Cestovní ruch, Gastronomie 1. kolo (pdf)
Kriteria pro učební obory: Cukrář, Kuchař – číšník 1. kolo (pdf)
Kriteria pro speciální učební obory: Potravinářská výroba (Cukrářská výroba), Stravovací a ubytovací služby (Kuchařská výroba), Potravinářské práce (Pekařská výroba) 1. kolo (pdf)
Kriteria pro dálkové nástavbové studium: 1. kolo (pdf)